Stickan's Technical Support


Husk at klikke på charten för att se en större bild!
Min email: stickans@gmail.com . Hvis du vil ha information om mit aktiebrev.

Sometimes you're hot, sometimes you're NOT!


Please understand, I am not always right, nor am I always wrong.Sometimes I just get lucky and sometimes I don't. The market can change at a seconds notice, so all predictions are good only at the time made.

DETTA ER LITE AV DEN FEEDBACK JAG FÅT SEDAN STARTEN I JANUARI:
---------
Eminent arbejde Stig
Ligeledes rapporten fra i går. Hver en krone værd !
(P)
Tak for det. Bare lige for at give lidt feedback: jeg er oppe med over 50% allerede i år uden brug af gearing andet end produkter der allerede er gearede (XACT, QLD osv.). Jeg har udmærket forståelse for markedet, teknisk analyse og 100% styr på mit money managment…men uden dit nyhedsbrev ville jeg slet slet ikke kunne have tvunget SÅ meget ud af markedet – det er der SLET ingen tvivl om.
(R)
Hej Stickan - jeg var en af dem der på grundlag af din analyse gik long fredag - og realiserede i går ca. 50.000 kr i gevindster - så keep up the good work - jeg burde nok have ladet profit løbe - men syntes at vi burde have en modreaktion på de store stigninger - hvilket vi vist ikke får - så jeg må jo genkøbe i dag.
(F)
Jamen Stig, vi som kunder jo bare glade for det høje serviceniveau! Der er ingen tvivl om at jeg ikke ville være kommet så helskindet igennem denne nedtur uden dit nyhedsbrev og bidrag til debatten og nu ser det også ud til at jeg får opbygget en pæn profit på det med XACT og ETF’ere. (R)

I øvrigt vil jeg gerne takke dig! Jeg er ret ny i aktieverdenen, startede i januar 2007. Takket være dit aktiebrev på EI valgte jeg at sælge alt inden sidste sommerferie og det har sparet mig for adskillige hundrede tusinde i tab. TAK. (C)

Hej Stig. Ville bare sige, at denne weekends TS var "spitzen-klasse". Jeg lærer en masse hver eneste gang, men denne her var helt i særklasse! (J)


Monday, December 17, 2007

The blood continious....SAS

Det massiva support som låg under SAS, bröts idag.
Det är sällan man har sett en så upplagd köps kandidat med utgångs punkt från att köpa på support och sälja vid motstånd.
Att vi så bryter igenom detta support får med stor sansynlighet alvarliga konsekvenser




Det enda hopp vi kan se är den övre tunna blå linjen i den fallande pitchforken, men med tanke på allt annat som inte hållit, så är det hoppet spinkelt och jag skulle inte satsa mina pengar på aktien.



Det mest bekymmersamma för aktien är den enorma HS formation vi ser i chartet nedan, med halslinjen vid ca 113.

Det faktum att vårt support inte hållit, säger mig att den teoretiska potentialen i HS formationen nu kan bli verklighet. Det betyder ett möjligt fall ned till ca 60 och med en paus vi den gamla botten från 2006 vid 70.

Med andra ord - more blood in the streets - men utan köps anbefallning!


Den som vill veta mer om utvecklingen hos några andra aktier samt på hela marknaden kan skriva upp sig på min mailing list och få gårdagens rapport och en rapport mer i december.


Adress stickans@gmail.com

Tuesday, December 11, 2007

Är korrektionen över?

Ja det tror jag!

En perfek kilformation (röd) har fungerat som korrektionsmönster mot huvud trenden som är NED.

Kursen stötte på fibonacci motstånd och dessutom medianlinjen i den gröna Pitchforken. För att upp trenden (korrektionen) skulle kunna fortsätta upp mot jul var detta datum( 12+/-) och denna nivå punkter som skulle passeras positivt. En vändning här måste tolkas som ytterst negativt. Denna nivå blir nu ytterst svårt att passera.

Praktiskt taget alla amerikanska index uppvisar samma mönster - kursen har stött på taket i en eller annan form (de olika index uppvisar olika typer av motstånd, men dessa är lika giltiga eftersom gruppen index uppviasr samma mönster).

Nedan kan vi se hur SP500 fångas upp av den blå trendkanalen som indexet inte kan komma in i igen. Vilket indikerar att upptrenden är slut, vilket konfirmeras av röd pitchfork och vågrätt fib motstånd. Observera också den överköpta oscillatorn i botten av chartet. Den uppvisar en "Hidden Divergens", vilket är en salgs signal i detta sammanhang.


Transportation index nedan:
Jag hade trott att kursen skulle stanna i underkanden trading range'n efter Oktober toppen. Det gjorde vi inte, men precisionen i punkten där kursen idag vände är lika övertygande som en trading range. Och den är mer precis. Den blå huvudmotståndslinjen från 2003 stoppade effektivt kursens uppgång, med hjälp av ett massivt fibonacci motstånd och den lyseröde trendlinjen. De grå fibonacci cyklarna som slutade i går och idag indikerade också trendvändning. Samt Oscillatorn (se förra chartet)



Bankindexet har nu också avslutat korrektionen mot halslinjen och nedturen kan ta fart igen. Det är inte bank aktier man skall äga i denna tid. Många insiders har varnat för att vi får nya överskningar på finans sidan - det bekräftar detta index. Friden är slut.


En perfekt setup i Engelska FTSE indexet. Kursen vänder (antagligen ) imorgon vid den klassika 78,6% korrektions nivåen av tidigare nedgång - klassisk. Husk på detta Fibonacci Ratio (78,6% eller 0.786) när du själv skall gör analyser med hjälp av den bok jag skriver på och som snart är färdig.


Symetrien är inte lika flott i DAX indexet nedan, men de överliggande trendlinjerna tror jag är tillräckligt för att stoppa vidare uppgång, och att "the Bullmarket of the Century är nu definivt över"



Detta uppdate kommer som komplemet till de rapporter jag skriver varje söndag till de som skrivit upp sig på min mailing list. Sänd en mail till stickans@gmail.com om du också vill ta del av mina analyser Eller om du försvann då jag organiserade om gruppen. I söndags mailen skriver jag också om Svenska och Danska nyheter.

hit counter
Payday Loan On Line

Counters
Matchmaking