Stickan's Technical Support


Husk at klikke på charten för att se en större bild!
Min email: stickans@gmail.com . Hvis du vil ha information om mit aktiebrev.

Sometimes you're hot, sometimes you're NOT!


Please understand, I am not always right, nor am I always wrong.Sometimes I just get lucky and sometimes I don't. The market can change at a seconds notice, so all predictions are good only at the time made.

DETTA ER LITE AV DEN FEEDBACK JAG FÅT SEDAN STARTEN I JANUARI:
---------
Eminent arbejde Stig
Ligeledes rapporten fra i går. Hver en krone værd !
(P)
Tak for det. Bare lige for at give lidt feedback: jeg er oppe med over 50% allerede i år uden brug af gearing andet end produkter der allerede er gearede (XACT, QLD osv.). Jeg har udmærket forståelse for markedet, teknisk analyse og 100% styr på mit money managment…men uden dit nyhedsbrev ville jeg slet slet ikke kunne have tvunget SÅ meget ud af markedet – det er der SLET ingen tvivl om.
(R)
Hej Stickan - jeg var en af dem der på grundlag af din analyse gik long fredag - og realiserede i går ca. 50.000 kr i gevindster - så keep up the good work - jeg burde nok have ladet profit løbe - men syntes at vi burde have en modreaktion på de store stigninger - hvilket vi vist ikke får - så jeg må jo genkøbe i dag.
(F)
Jamen Stig, vi som kunder jo bare glade for det høje serviceniveau! Der er ingen tvivl om at jeg ikke ville være kommet så helskindet igennem denne nedtur uden dit nyhedsbrev og bidrag til debatten og nu ser det også ud til at jeg får opbygget en pæn profit på det med XACT og ETF’ere. (R)

I øvrigt vil jeg gerne takke dig! Jeg er ret ny i aktieverdenen, startede i januar 2007. Takket være dit aktiebrev på EI valgte jeg at sælge alt inden sidste sommerferie og det har sparet mig for adskillige hundrede tusinde i tab. TAK. (C)

Hej Stig. Ville bare sige, at denne weekends TS var "spitzen-klasse". Jeg lærer en masse hver eneste gang, men denne her var helt i særklasse! (J)


Wednesday, March 08, 2006

Kris i APM !!!

Charten blir större om man klickar på dom...

Efter breakdown genom den nästan 2 år långa HUVUD stötte linjen den 10 februari, försökte kursen kravla över den igen. Detta försök stoppades effektivt när vi närmade oss den fallande motstanslinjen från toppen 4 Jan 2006 och APM hade nu TVÅ modtstand linjer att jobba mot. Vi kan se kampen i hörnet av de två röda linjerna.





I chartet nedan som är en close up kan vi se kampen på nära håll. Observera också den bruna stapeln i högra marginalen. Staplarna representerar support/resistance genererat av de olika upp och nedgångarna kursen har gjort historiskt (i ett perspektiv bestämt av mig, men räknat ut av komputern). Ju längr staplar desto större support/modstand (här modstand)

Vi kan faktiskt visuellt (om man har visuell inteligens...... ) se hur kursen förbrukat all sin kraft och energi på att komma över modstanden i området och hur APM i dag erkänner nederlag. Minsta modstandens lag säger nu att bevegelsen nu har lättast att röra sig nedåt - mot nästa support.

Marts månad är full av negativa planetariska konstellationer, så denna utveckling passar fint i det stora perspektivet.

Dato att vara obs på är 10-12, 19-20 , 25 och 31 marts.



Ser vi på A aktien och rensar lite linjer så kan vi tydligt se att breakdown ur huvudtrendlinjen har fortsatt idag. Men också att vi fallit igenom botten från 10 Februari OCH att vi fallit igenom 78.6% fibonacci support.Detta support brukar beteknas som sista möjligheten för kursen att vänd om vi fortfarande är i en UPP trend.

Vi har nu en majoritet av indicier på att den mellanlånga trened är ned. Det ser vi på DT oscillarn i 4 tidperspektiv. De har nu ALLA vänt ned.



Vad so häntkan tydligare ses i chartet nedan.

Vi har inte bara brutit ned genom den långa trendlinjen. Vi ser också en röd "triangel" en triangel är som regel ett "continuation pattern" kursen skulle alltså fortsatt den trend den hade INNAN den gick in och bildade en triangel.
Det motsatta har hänt - det är rigtigt negativt.
Upptrenden i OMX är nu enligt min mening bruten och vi skall se en korrektion (eller ny trend) ned.



I detta weekly chart nedan kan vi se hur kursen har gått i taket. Linjerna över topp kursen representerar fibonacci motstand i olika perspektiv. Det ser ut som om dessa motstan satt en ordentlig stopper för fortsatt uppgång.

Det är också naturligt att kursen varierar inom trendkanalen. Efter att ha stött på den övre, så är det logiskt att testa den undre. vilket betyder att en test omkring omkring 350 inte är omöjligt, avhängigt var vi stöter in i linjen.



No comments:

hit counter
Payday Loan On Line

Counters
Matchmaking