Stickan's Technical Support


Husk at klikke på charten för att se en större bild!
Min email: stickans@gmail.com . Hvis du vil ha information om mit aktiebrev.

Sometimes you're hot, sometimes you're NOT!


Please understand, I am not always right, nor am I always wrong.Sometimes I just get lucky and sometimes I don't. The market can change at a seconds notice, so all predictions are good only at the time made.

DETTA ER LITE AV DEN FEEDBACK JAG FÅT SEDAN STARTEN I JANUARI:
---------
Eminent arbejde Stig
Ligeledes rapporten fra i går. Hver en krone værd !
(P)
Tak for det. Bare lige for at give lidt feedback: jeg er oppe med over 50% allerede i år uden brug af gearing andet end produkter der allerede er gearede (XACT, QLD osv.). Jeg har udmærket forståelse for markedet, teknisk analyse og 100% styr på mit money managment…men uden dit nyhedsbrev ville jeg slet slet ikke kunne have tvunget SÅ meget ud af markedet – det er der SLET ingen tvivl om.
(R)
Hej Stickan - jeg var en af dem der på grundlag af din analyse gik long fredag - og realiserede i går ca. 50.000 kr i gevindster - så keep up the good work - jeg burde nok have ladet profit løbe - men syntes at vi burde have en modreaktion på de store stigninger - hvilket vi vist ikke får - så jeg må jo genkøbe i dag.
(F)
Jamen Stig, vi som kunder jo bare glade for det høje serviceniveau! Der er ingen tvivl om at jeg ikke ville være kommet så helskindet igennem denne nedtur uden dit nyhedsbrev og bidrag til debatten og nu ser det også ud til at jeg får opbygget en pæn profit på det med XACT og ETF’ere. (R)

I øvrigt vil jeg gerne takke dig! Jeg er ret ny i aktieverdenen, startede i januar 2007. Takket være dit aktiebrev på EI valgte jeg at sælge alt inden sidste sommerferie og det har sparet mig for adskillige hundrede tusinde i tab. TAK. (C)

Hej Stig. Ville bare sige, at denne weekends TS var "spitzen-klasse". Jeg lærer en masse hver eneste gang, men denne her var helt i særklasse! (J)


Monday, November 12, 2007

C20,APM og VWS

APM kunde inte komma över den gröna Pitchforken. Uppgången begränsades också av 50% nivåen (röd linje) - i stället bröts trendlinjen från 2006 för 3e gången - samtidigt med den blå halslinjen i en H&S formation bröts. Det ser ut som om APM nu är klar till att följa resten av världen sydpå...

Samma sak med C20 indexet nedan. Två linjer bröts samtidigt - men se nästa chart också...


Kursen har lagt sig på haslslinjen samtidigt med 78,6% fibonacci support, så vi har ett visst support precis här, men bryts halslinjen så har vi ett problem.


Vestas står i tur för nedgång - de två sista candlesticks indikerar trendchange (ny trend -ned), det passar fint med positionen - toppen av den blå pitchforken och den röda stigande trenkanalen + diverse fibonacci motstånd över kursen - (vågräta linjer).

Observera också klimax volymen - typisk vid trend change.

VWS Ligger också starx över ATH (från 2000) - ett breakout failure passar "fint" in i bilden.....

Gruppem oilervices i USA, som också är känsliga för olieprisen, ligger nu i en fallande trendkanal. Dessutom har sista toppen negligerats vid nedgången (inget stöd - det är negativt)


Oilie index har nu avvisats för 4e gången på nivåen, samtidigt som vi bröt sista lågpunktern.

Västas är också känslig för olieprisen - pass på!

No comments:

hit counter
Payday Loan On Line

Counters
Matchmaking