Stickan's Technical Support


Husk at klikke på charten för att se en större bild!
Min email: stickans@gmail.com . Hvis du vil ha information om mit aktiebrev.

Sometimes you're hot, sometimes you're NOT!


Please understand, I am not always right, nor am I always wrong.Sometimes I just get lucky and sometimes I don't. The market can change at a seconds notice, so all predictions are good only at the time made.

DETTA ER LITE AV DEN FEEDBACK JAG FÅT SEDAN STARTEN I JANUARI:
---------
Eminent arbejde Stig
Ligeledes rapporten fra i går. Hver en krone værd !
(P)
Tak for det. Bare lige for at give lidt feedback: jeg er oppe med over 50% allerede i år uden brug af gearing andet end produkter der allerede er gearede (XACT, QLD osv.). Jeg har udmærket forståelse for markedet, teknisk analyse og 100% styr på mit money managment…men uden dit nyhedsbrev ville jeg slet slet ikke kunne have tvunget SÅ meget ud af markedet – det er der SLET ingen tvivl om.
(R)
Hej Stickan - jeg var en af dem der på grundlag af din analyse gik long fredag - og realiserede i går ca. 50.000 kr i gevindster - så keep up the good work - jeg burde nok have ladet profit løbe - men syntes at vi burde have en modreaktion på de store stigninger - hvilket vi vist ikke får - så jeg må jo genkøbe i dag.
(F)
Jamen Stig, vi som kunder jo bare glade for det høje serviceniveau! Der er ingen tvivl om at jeg ikke ville være kommet så helskindet igennem denne nedtur uden dit nyhedsbrev og bidrag til debatten og nu ser det også ud til at jeg får opbygget en pæn profit på det med XACT og ETF’ere. (R)

I øvrigt vil jeg gerne takke dig! Jeg er ret ny i aktieverdenen, startede i januar 2007. Takket være dit aktiebrev på EI valgte jeg at sælge alt inden sidste sommerferie og det har sparet mig for adskillige hundrede tusinde i tab. TAK. (C)

Hej Stig. Ville bare sige, at denne weekends TS var "spitzen-klasse". Jeg lærer en masse hver eneste gang, men denne her var helt i særklasse! (J)


Thursday, January 10, 2008

Vestas - sista varningen





Vi börjar med att se på Maersk B och ett mönster man ofta ser utspelas i toppen av en uppgång.
Aldeles efter första toppen ser vi en skarp nedgång som följs av en uppgång till sista toppen. Ibland över , ibland strax under.
Det karaktäristiska är att vi ser antingen en Cup and Handle formation eller inverterad HS formation (Edwards&Magee kallade den för en "Continuation (inverted) Head and Shoulder efterom den ju inte var en egentlig botten/topp formation).
Dessa två formationer förbereder oss för ett break out till nya höjder.
Och här inträder begreppet "failure": Om det som skall ske ikke sker (break out), så har vi ett failure och failure brukar oftast få dramatiska konsekvenser åt andra hållet.
Och det är precis vad so skett i APM - två gånger - de sist tre åren.
I första incidenten föll aktien 88,6% av hela stigningen från den gamla botten. Och har nu, i situation no 2, fallit till 78,6% nivåen av den sista uppgången. Vi räknar procentsatsen från sista "swing low".

Det som sker i dessa dagar i Vestas är precis detsamma.

Ett break out till ny high, som dessutom var All Time High. Detta break out har nu ändrat karaktär och vi har nu en breakout failure situation, även i vestas aktien. Det har vi för att 1) två trendlinjer är brutna och vi är under den sista botten. Det finns en spinkel chans att den tunna parallella linjen håller - men jag tror personligen att den endast kan fungera som stötte i en dag eller två.

Om vi använder samma målstock som för Maersk så är potentialen ett fall ned till 340 området




Ett long term chart visar allvaret i situationen.
Kursutvecklinge idag har lagt VWS på den undre trendlinjen i en stigande bearish kilformation och faller vi genom den linjen så är potentialen ett fall till 285.

Det är nu dags att tänka på relationen risk/reward

No comments:

hit counter
Payday Loan On Line

Counters
Matchmaking