Stickan's Technical Support


Husk at klikke på charten för att se en större bild!
Min email: stickans@gmail.com . Hvis du vil ha information om mit aktiebrev.

Sometimes you're hot, sometimes you're NOT!


Please understand, I am not always right, nor am I always wrong.Sometimes I just get lucky and sometimes I don't. The market can change at a seconds notice, so all predictions are good only at the time made.

DETTA ER LITE AV DEN FEEDBACK JAG FÅT SEDAN STARTEN I JANUARI:
---------
Eminent arbejde Stig
Ligeledes rapporten fra i går. Hver en krone værd !
(P)
Tak for det. Bare lige for at give lidt feedback: jeg er oppe med over 50% allerede i år uden brug af gearing andet end produkter der allerede er gearede (XACT, QLD osv.). Jeg har udmærket forståelse for markedet, teknisk analyse og 100% styr på mit money managment…men uden dit nyhedsbrev ville jeg slet slet ikke kunne have tvunget SÅ meget ud af markedet – det er der SLET ingen tvivl om.
(R)
Hej Stickan - jeg var en af dem der på grundlag af din analyse gik long fredag - og realiserede i går ca. 50.000 kr i gevindster - så keep up the good work - jeg burde nok have ladet profit løbe - men syntes at vi burde have en modreaktion på de store stigninger - hvilket vi vist ikke får - så jeg må jo genkøbe i dag.
(F)
Jamen Stig, vi som kunder jo bare glade for det høje serviceniveau! Der er ingen tvivl om at jeg ikke ville være kommet så helskindet igennem denne nedtur uden dit nyhedsbrev og bidrag til debatten og nu ser det også ud til at jeg får opbygget en pæn profit på det med XACT og ETF’ere. (R)

I øvrigt vil jeg gerne takke dig! Jeg er ret ny i aktieverdenen, startede i januar 2007. Takket være dit aktiebrev på EI valgte jeg at sælge alt inden sidste sommerferie og det har sparet mig for adskillige hundrede tusinde i tab. TAK. (C)

Hej Stig. Ville bare sige, at denne weekends TS var "spitzen-klasse". Jeg lærer en masse hver eneste gang, men denne her var helt i særklasse! (J)


Wednesday, July 09, 2008

APM update

The bearflagg is broken


Ja, så bröts flaggan ocjhvi kan nu i första hand se framemot en test av antingen den blå trendinjen vid ca 45000 eller alterantivit botten vid 43000 eller båda.

Att brottet är äkta i flaggan, visar volym utvecklingen som var över 10000 aktier.

Vad som sker idag, efter gårdagens brott på flaggan är sansynligvis den fullständigt reflexbetonade reaktionen i aktien efter brott av en vigtig formation - den skall testas från undersidan!

Jag förväntar därför inte högre kurs än 53000 i detta test - kommer vi in i flaggan igen, måste vi se på saken igen.

Rent teoretiskt efter TA priciper är denna nivå en utmärkt short möjlighet där man med stopp loss inne i flagformationen (hur nära linjen , är en tempraments sak eller skall vi säga en "money managment" sak - altså personligt.

Eftersom trenden är NED så har man statistiken på sin sida och dessutom finns det också några klara stop profit nivåer - rent teoretiskt ut i från TA principer. CA 45000 eller ca42000

använder man dessa in och utprinciper har man en fullständig kontroll över sin position och behöver inte undra på - vad gör jag nu? Skall jag lukke positionen? etc.

Men jag tror inte vi kommer upp i 60000 på denna sidan 2010

I chartet nedan kan vi se risken i APM.

Risken är att vi utvecklar en H&S formation - det visar detta chart. Detta är inte en projektion men en risk - speciellt i dagens Bearmarket.


No comments:

hit counter
Payday Loan On Line

Counters
Matchmaking