Stickan's Technical Support


Husk at klikke på charten för att se en större bild!
Min email: stickans@gmail.com . Hvis du vil ha information om mit aktiebrev.

Sometimes you're hot, sometimes you're NOT!


Please understand, I am not always right, nor am I always wrong.Sometimes I just get lucky and sometimes I don't. The market can change at a seconds notice, so all predictions are good only at the time made.

DETTA ER LITE AV DEN FEEDBACK JAG FÅT SEDAN STARTEN I JANUARI:
---------
Eminent arbejde Stig
Ligeledes rapporten fra i går. Hver en krone værd !
(P)
Tak for det. Bare lige for at give lidt feedback: jeg er oppe med over 50% allerede i år uden brug af gearing andet end produkter der allerede er gearede (XACT, QLD osv.). Jeg har udmærket forståelse for markedet, teknisk analyse og 100% styr på mit money managment…men uden dit nyhedsbrev ville jeg slet slet ikke kunne have tvunget SÅ meget ud af markedet – det er der SLET ingen tvivl om.
(R)
Hej Stickan - jeg var en af dem der på grundlag af din analyse gik long fredag - og realiserede i går ca. 50.000 kr i gevindster - så keep up the good work - jeg burde nok have ladet profit løbe - men syntes at vi burde have en modreaktion på de store stigninger - hvilket vi vist ikke får - så jeg må jo genkøbe i dag.
(F)
Jamen Stig, vi som kunder jo bare glade for det høje serviceniveau! Der er ingen tvivl om at jeg ikke ville være kommet så helskindet igennem denne nedtur uden dit nyhedsbrev og bidrag til debatten og nu ser det også ud til at jeg får opbygget en pæn profit på det med XACT og ETF’ere. (R)

I øvrigt vil jeg gerne takke dig! Jeg er ret ny i aktieverdenen, startede i januar 2007. Takket være dit aktiebrev på EI valgte jeg at sælge alt inden sidste sommerferie og det har sparet mig for adskillige hundrede tusinde i tab. TAK. (C)

Hej Stig. Ville bare sige, at denne weekends TS var "spitzen-klasse". Jeg lærer en masse hver eneste gang, men denne her var helt i særklasse! (J)


Friday, July 04, 2008

MAERSK B UPDATE

I min siste blog ifrågasatte jag uppgången i MAERSK och det ser nu ut som det är korrekt.

Det indikerar i varje fall chartet nedan.




Vi kan nu se att den uppgång vi såg från 16-19 Maj var ett bearmarket rally - steep and scary - viket ofta ät definitionen på denna typ av uppgångar.

Man säger också: Fast up = Fast down





Den konsolideringsperiod som utvecklades efter uppgången i Maj bröts i går Torsdag. Brottet skedde genom det som kan tolkas som halslinjen i en H&S formation och vi föll ned till den röda supportlinjen på en nivå som också innehåller andra former för support.

Eftersom potentialen i H&S formationen ligger under support, skall vi räkna med att detta support blir brutet.

Muligvis skall vi testa halslinjen muligvis ikke - det vi ser nu är måske testet.

Brytes support uppstår situationen vi ser i chartet nedan - och detta tror jag är vad som skall ske - Just det Pastor - pass på!

Vi ser en fullständigt kristallklar bearflagg och brytes den så ligger potentialen i nedgången på ca 30000!




COLOPLAST

Coloplast är inne i en kamp som ser ut att vara en dödskamp - eller skall vi kalla det en cliffhanger!

Den blå fyrkanten innehåller de tre komponenterna som förhindra kursen att stiga


Grå linjen long term modstandslinje

Grön linje - Dubbeltop modstanden

Röd linje - 50% nivåen på nedgången från top no 2 i den dubbla toppen.

Lila linjer under nuvarande kurs visar den support som finnes. Vi kan också se att en lille H&S formation har bildats.

Faller vi under 409, så är den konstellationen bruten och vi kan se fram emot nästa test som är den gamla toppen vid 330.

Med den aktiviteten som vi haft omkring linjerna sista tiden tror jag att ett brott under 409 blir en hurtig affär och det blir svårt att komma ur på en förnuftig nivå om man väntar med salg till efter brottet ha skett.

No comments:

hit counter
Payday Loan On Line

Counters
Matchmaking