Stickan's Technical Support


Husk at klikke på charten för att se en större bild!
Min email: stickans@gmail.com . Hvis du vil ha information om mit aktiebrev.

Sometimes you're hot, sometimes you're NOT!


Please understand, I am not always right, nor am I always wrong.Sometimes I just get lucky and sometimes I don't. The market can change at a seconds notice, so all predictions are good only at the time made.

DETTA ER LITE AV DEN FEEDBACK JAG FÅT SEDAN STARTEN I JANUARI:
---------
Eminent arbejde Stig
Ligeledes rapporten fra i går. Hver en krone værd !
(P)
Tak for det. Bare lige for at give lidt feedback: jeg er oppe med over 50% allerede i år uden brug af gearing andet end produkter der allerede er gearede (XACT, QLD osv.). Jeg har udmærket forståelse for markedet, teknisk analyse og 100% styr på mit money managment…men uden dit nyhedsbrev ville jeg slet slet ikke kunne have tvunget SÅ meget ud af markedet – det er der SLET ingen tvivl om.
(R)
Hej Stickan - jeg var en af dem der på grundlag af din analyse gik long fredag - og realiserede i går ca. 50.000 kr i gevindster - så keep up the good work - jeg burde nok have ladet profit løbe - men syntes at vi burde have en modreaktion på de store stigninger - hvilket vi vist ikke får - så jeg må jo genkøbe i dag.
(F)
Jamen Stig, vi som kunder jo bare glade for det høje serviceniveau! Der er ingen tvivl om at jeg ikke ville være kommet så helskindet igennem denne nedtur uden dit nyhedsbrev og bidrag til debatten og nu ser det også ud til at jeg får opbygget en pæn profit på det med XACT og ETF’ere. (R)

I øvrigt vil jeg gerne takke dig! Jeg er ret ny i aktieverdenen, startede i januar 2007. Takket være dit aktiebrev på EI valgte jeg at sælge alt inden sidste sommerferie og det har sparet mig for adskillige hundrede tusinde i tab. TAK. (C)

Hej Stig. Ville bare sige, at denne weekends TS var "spitzen-klasse". Jeg lærer en masse hver eneste gang, men denne her var helt i særklasse! (J)


Wednesday, September 26, 2007

CORRECTION, CORRECTION, CORRECTION!



Gårdagens negativa tankeström må ha varait influerad av någon utomstående mystisk (kosmisk?) kraft.


Det hela började med den candlestick i måndags som kan tolkas på två sätt. Antingen som att kursen gör en tanke paus eller att den indikerar nedgång.


Jag valde den senare - men tänkte inte på att "kroppen" skulle varit svart (close below open) istället för grå (Close ABOVE open) om den var extra bearish.


Nu visade det sig att dagen var en "tanke paus" och se reslutatet!


Det var fler som trodde på rekyl (ned) - dagen slutade med en bullish outside candlestick eller "Bullish engulfing" som den traditionellt kalls.


Den som följde dagens utveckling intraday, kunde bevittna hur kursen stille og roligt steg under dagen - det vittnar om "kontrollerat" köp (no emotions)- vilket i sin tur tyder på att det är professionella bakom handeln - serious buying!



Observera också break out sist på dagen - that's the CLUE!
Vi har nu break out ur kilen på ovansidan - enormt bullish. Samt breakout intraday. En rigtigt bra kombination - och jag räknar nu med att fyrverkeriet kan starta vilken dag som hellst. Vestas ligger i samma situation - den borde följa med en hurtig upptur i hissen.





OK, vad så med de andra index? Dom lukkede ju inte så flott som Nasdaq.
Nej det är rigtigt, men dom sände andra signaler, och det är det som är så spännande - att de olika index "talar" olika språk. Det gäller bara att finna språket och signalerna....

S&P Indexet bröt för 6 dagar sedan ut ur en triangel samt 61,8% fibonacci motstånd.
Detta break testades igår och dagens resultat blev en nästan perfekt "Bullish Hammer", vilket indikerar uppgång.


Samma sak med DOW - breakout -paus - test - hammer...................



Transportation - break out - Rekyl=test of break + test of fib + test of looong trendlinje.


Broker dealer indexet - samma sak - test av break ur blå triangel samt test av dn undre linjen i den grå kilen. Nästan mitt i krysset - det är perfekt!




Samma sak med DAX, om än inte lika tydligt - den flagg jag ritade är nu tonad ner i betydelse - det verkar som om det är gammal high och ännu äldre low som spelar roll för DAX. Vårt GAP är dock fortfarande på plats.




Danmark?????????
fortfarande inne i triangeln. Men jag kan se att DK startar up i grönt, så kanske är det idag vi bryter - jag räknar med att USA följer upp på gårdagens "key day" - det ser inte ut som en key day på ytan - men närläser man sina charts så ger dom ett tydligt budskap - NU kör tåget - tag palats!



Med häsnyn till bullish bearish sentiment igår, så kom detta i posten i går aftes

Below are the results of our weekly "Guess the Dow"
sentiment survey. The survey was taken from Monday 9/17
through Sunday 9/23 on the LowRisk.com web site.

30 day outlook:

25% bullish, 30% previous week
60% bearish, 52% previous week
15% neutral, 18% previous week

Och Bear/Bull i Xact ligger fortfarande på 81%Bear - 19%bull

ALLA väntar på en oktoberkrasch - Northern Rock är glömd - jag kan lova att detta blir ett fyrverkeri vi sällan sett maken till.

No comments:

hit counter
Payday Loan On Line

Counters
Matchmaking