Stickan's Technical Support


Husk at klikke på charten för att se en större bild!
Min email: stickans@gmail.com . Hvis du vil ha information om mit aktiebrev.

Sometimes you're hot, sometimes you're NOT!


Please understand, I am not always right, nor am I always wrong.Sometimes I just get lucky and sometimes I don't. The market can change at a seconds notice, so all predictions are good only at the time made.

DETTA ER LITE AV DEN FEEDBACK JAG FÅT SEDAN STARTEN I JANUARI:
---------
Eminent arbejde Stig
Ligeledes rapporten fra i går. Hver en krone værd !
(P)
Tak for det. Bare lige for at give lidt feedback: jeg er oppe med over 50% allerede i år uden brug af gearing andet end produkter der allerede er gearede (XACT, QLD osv.). Jeg har udmærket forståelse for markedet, teknisk analyse og 100% styr på mit money managment…men uden dit nyhedsbrev ville jeg slet slet ikke kunne have tvunget SÅ meget ud af markedet – det er der SLET ingen tvivl om.
(R)
Hej Stickan - jeg var en af dem der på grundlag af din analyse gik long fredag - og realiserede i går ca. 50.000 kr i gevindster - så keep up the good work - jeg burde nok have ladet profit løbe - men syntes at vi burde have en modreaktion på de store stigninger - hvilket vi vist ikke får - så jeg må jo genkøbe i dag.
(F)
Jamen Stig, vi som kunder jo bare glade for det høje serviceniveau! Der er ingen tvivl om at jeg ikke ville være kommet så helskindet igennem denne nedtur uden dit nyhedsbrev og bidrag til debatten og nu ser det også ud til at jeg får opbygget en pæn profit på det med XACT og ETF’ere. (R)

I øvrigt vil jeg gerne takke dig! Jeg er ret ny i aktieverdenen, startede i januar 2007. Takket være dit aktiebrev på EI valgte jeg at sælge alt inden sidste sommerferie og det har sparet mig for adskillige hundrede tusinde i tab. TAK. (C)

Hej Stig. Ville bare sige, at denne weekends TS var "spitzen-klasse". Jeg lærer en masse hver eneste gang, men denne her var helt i særklasse! (J)


Friday, August 10, 2007

FLASH UPDATE 11.00


teknisk analys har en gång betecknats som ett sjökort.
Utan att veta vad som finns under ytan, följer man de bojar och varningsmärken som finns utmärkta på kortet. Om man stoler på dom, så finner man oftast vejen.

Idag har det stas ut varningsmärken på de börser jag kikar på pt. Sverige, Danmark och Tyskland.
De har alla i dag kl 1100 brutit igenom support. DK och SE har fullbordat sina topp formationer H&S efter att ha brutit sista tidens upptrend. Tyskland bröt en konsoliderings flagga på väg ned.

Upptrenden är slut, och det är slut med att köpa "billaga" aktier - dom blir ännu billigare framöver..........






Sverige uppvisar också en praktful H&S formation och Xact Bear har brutit ur kraftigt motstånd i ett "break away" GAP




Tyskland har det inte bättre - break away gap ur "bear flag"
Potential står i chartet.




De köps argument jag framlade för APM på EI var giltiga i 1 dag. Support bröts och vi är nu under stop loss - om nån köpte.

Vi har brutit genom båda linjerna i kilen det är rigtigt dårlig ochpotentialen är kilens botten -se chart.


Danske Bank bröt också sin trading range och marcherar ned mot minimums potentialen i H&S formationen.




Jag gjorde också en check på London och Paris - samma sak - break down, med riktning ned.







Jag ser fram emot en botten den 15 augusti som jag beskrev i min sista blog



3 comments:

Chris said...

Hej Stickan

Tak for flash-opdatering. Dejligt at se TA fungere, men sørgeligt at se marked gå ned.

Jeg kan se, at der er et problem med de underliggende data for dine KFX-grafer, bl. a. 19/6-2006 hvor den faktiske laveste pris var 315,-, ifg. Københavns Fondsbørs.

Jeg følger til dagligt et udenlansk lukket investerings-forum, som udenlukkende investerer i aktier på det det Amerikanske marked, med et interessant gennemsnitlig afkast pr. måned. Hvis du er interesseret i at høre nærmere så send mig din e-mail adresse.

Hilsen Flemming
chris-mc@tcnmail.dk

Stickan said...

Hej Flemming,

Om jag lägger in 315 den 19 Juni 2006, så ser mitt chart helt besynnerligt ut - prova själv. Iblnad trycker folk fel på tastaturet när dom köper APM, vilket slår igenom på kfx chartet. Min mistanke är att den 19 är sådan en dag. Fondsbörsen har inte varit känd för att intressera sig för privata investorer eller teknisk analys, så jag tror jag stoler på min data källa som är CSIdata i usa.
vh
stickan

Chris said...

Hej Stickan

Kanon opdatering af din blog. Tak.

Angående den korrekte pris på OMXC20 19 juni 2006, så er prisen 315,-, som Københavns Fondsbørs oplyser som dagens laveste 100 % korrekt. Problemet er blot, at man kan ikke bruge deres historiske priser til noget som helst, set i teknisk analyse øjemed, eftersom KF ikke justerer på deres prisoplysningerne, hverken for indeks eller for aktiepriser ved split og andet som i TA er et must, for at kunne lave korrekte grafer. Yahoo, som jeg modtager data fra, til daglige TA, har så åbenbart samme slags problemer.

I SaxoTrader er laveste pris for OMXC20 den 19/6-2006 kr. 365,43... og deres data skulle komme fra Reuters, som sikkert også får dem fra CSI, hvorved de må stemme overens med dine data.

Jeg har i øvrigt tidligere, gravet i en del problematikken omkring dataleverandører og hvem der har de mest korrekte priseroplysninger, justeret som de bør, så de kunne anvendes til TA. Konklusionen blev, at ingen af leverandørerne gør justeringer korrekt, men at CSI er den bedste, når der tales om internationale data og at Yahoo's daglige data, for det Amerikanske marked, var fuldt på højde og måske lidt bedre og hurtigere justeret.

Problematikken bør man nok have øje for, når man laver TA, eftersom rigtig mange private investorer/spekulanter, anvender data fra forskellige leverandører og der kan observeres utrolige forskelle for eks. SPY på Yahoo kontra Microsoft.

Hilsen Flemming

P.s. og undskyld ulejligheden

hit counter
Payday Loan On Line

Counters
Matchmaking